Viherkasvit ja -palvelut, allergiaystävällisesti

Asiantuntevaa palvelua ihmisiltä ihmisille, kaikkiin vihersisustuksen vaiheisiin.

Tilaa suunnittelukäynti

Vihreä pitää huolta ihmisestä, me vihreästä

Hyödynnä ilmainen vihersuunnittelu

Asiantuntevalla suunnittelulla varmistamme, että tilaan luodaan haluttu tunnelma, jossa sekä kasvit että ihmiset viihtyvät.

Tilaa ilmainen suunnittelukäynti >

Sinulle sopiva omistussuhde

On yrityksiä, jotka operoivat kevyellä ostorakenteella. On toisia, jotka mieluummin omistavat puitteensa. Siksi tarjoamme sekä leasing- että ostomahdollisuuden tuotteillemme.

Pyydä tarjous >

Täyden palvelun toteutus

Rakennamme viher- & sammalseinät, asettelemme paikoilleen viherkasvit. Sinä avaat oven, me hoidamme loput.

Tutustu toteutuksiimme >

Jatkuva huolenpito huoltosopimuksella

Pidämme sinusta ja vihreästä huolen sen jälkeenkin, kun kasvit on aseteltu paikoilleen. Huoltosopimuksen voit solmia meiltä hankituille kasveille, jo omistamillesi viherkasveille tai jopa silkkikasveille.

Tutustu tarkemmin huoltopalveluumme >

Puhtaus

Vesiviljellyt viherkasvit ovat huolitellun näköisiä ja kasvualustat allergiaystävällisiä. Raikasta ja hengittävää taidetta julkisiin tiloihin siis. Mullaton kasvualusta pitää myös pieneliöt ja mikrobit loitolla.

Kustannustehokkuus

Vesiviljelyn ansiosta kasvien huoltovälit ovat jopa kaksi kertaa pidemmät kuin perinteisillä multaistutuksilla.

Hyvinvointi

Vihersisustus virkistää, rauhoittaa ja auttaa keskittymään. Vesiviljellyt kasvit toimivat ilmansuodattimina – ne vähentävät huoneilmaan haihtuvia orgaanisia yhdisteitä ja muuttavat hiilidioksidin hapeksi.

Urbaanissa tilassa viherkasvit toimivat katseenvangitsijoina

Viherkasvit & ruukut

Pientä tai isoa, piikikästä tai pyöreälehtistä. Erilaisilla kasveilla ja ruukuilla luodaan erilaisia tunnelmia. Millaisia tunteita haluaisit tilasi herättävän?

Tutustu viherkasvien kestosuosikkeihinuusiin trendeihin ja ruukkuvalikoimaamme >

Viherseinät & tilanjakajat

Viherseinä on vaikuttava tapa tuoda luonnon raikkaus sisätilaan. Sekä viherseinät että niiden pikkusisarukset, tilanjakajat, ovat eläviä taideteoksia, josta tilasi muistetaan.

Tutustu viherseiniimme >

Silkkikasvit

Kinkkisen valaistuksen tiloissa silkkikasvit pelastavat tunnelman. Silkkikasvit mahdollistavat myös erilaisen leikkimisen hengittäviin serkkuihinsa verrattuna – niistä voidaan rakentaa niin kukkivia viherseiniä kuin valtavia puitakin.

Tutustu silkkikasveihimme >

Sammal & jäkälä

Sammal- & jäkäläseinän avulla metsän rauhan voi siirtää sisätiloihin. Niistä voi rakentaa katseen vangitsevan seinän, logon yritykselle tai vaikka maton kattoon.

Tutustu sammaltuotteisiimme >

Ulkoistutukset

Vihersisustusta ei kannata rajata sisätiloihin – jo sisäänkäynti kertoo paljon yrityksestäsi. Toteutamme myös näyttävät ulkoistutukset piha-, terassi- & puutarhasuunnittelun avulla.

Tutustu ulkoistutusten toteutuksiimme >

Usein kysyttyä

Mitä kasveja ja minkälaisia ruukkuja teillä on tarjolla?

Kaikenlaisia. Juksaamatta, meillä on vaikka mitä.

Joidenkin kasvien kohdalla voi esiintyä kausivaihtelua, ja ruukkuvalikoima on laajempi kuin ihmismieli.

Valikoiman laajuuden ja kausivaihtelun vuoksi suunnittelijamme kartoittavat ensin kanssasi tavoitteesi, haetun tyylin ja tunnelman. Sen jälkeen ongimme vaihtoehdoista tarjolle parhaiten sopivat, ja pelastamme sinut tietotulvalta

Tilaa ilmainen suunnittelukäynti.

Mikä on toimitusaikanne?

Toimitusaikamme ovat normaalisti noin 4-6 viikkoa. Pyrimme toki lyhyempiin toimitusaikoihin aina, kun se on mahdollista.

Tavarantoimitusten epävarmuuden vuoksi toimitusajat saattavat kuitenkin poiketa normaalista.

Ajantasaiset tiedot voit varmistaa myyntihenkilöiltämme.

Tilassani on melko haastavat valo-olosuhteet. Voitteko auttaa?

Voimme. Nykypäivän valaisinvalikoima saa tilan kuin tilan valjastettua vihersisustukselle sopivaksi. Ja huoltosopimus takaa kasvien hyvinvoinnin jatkossakin. Kinkkisimmissä tapauksissa voi myös kääntyä silkkikasvien puoleen.

Jatketaan keskustelua aiheesta täällä.

Lue lisää aiheesta:

Vihersisustus ja kasvivalot – minimoi kasvien kaamosmasennus

Mitä on viherkasvihuolto ja miten se käytännössä toimii?

Silkkikasveilla luodaan mielikuvituksellisia tiloja

Farougessa sykkii elämä – silkkikasvit iltaravintolan tunnelmanluojina

Kuinka paljon vihersisustus maksaa?

Jokainen projekti on uniikki. Vihersisustuksen hinta muodostuu siis monesta palapelin palasta: ruukkujen mallista, kasvivalikoimasta, huollosta, sopimusmallista, ym.

Selvitetään yhdessä millainen palapeli sinun vihersisustusprojektisi on.

Pyydä tarjous.

Miksi suosittelette huoltosopimusta ja miten se käytännössä toimii?

Kasvihuolto on muutakin kuin vesikannujen heiluttelua. Harvassa toimitilassa työntekijöillä on osaamista tai aikaa perehtyä kunkin kasvilajin hyvinvoinnin ylläpitoon.

Huoltosopimuksella maksimoit vihersisustuksesi hyödyt kuin myös kasvien eliniän. Vesiviljellyt kasvimme ovat siitä mukavia, että huoltosopimus niille on mullallisia kollegoitaan kustannustehokkaampaa – kasveja hoidetaan vain noin kerran kuukaudessa.

Tiesithän, että huoltosopimuksen voi solmia myös viherkasveille, jotka ovat muualta kuin meiltä hankittuja? Yhtä lailla voimme sopia myös silkkikasvien vuosittaisesta hoidosta.

Haluatko tietää lisää? Tästä yhteystietoihin

Lue lisää aiheesta:

Mitä on viherkasvihuolto ja miten se käytännössä toimii?

Mitä sammalseinän hoito vaatii ja kuinka pitkäikäinen se on?

Sammaltuotteittemme luontainen kosteus on korvattu ympäristöystävällisellä säilöntäaineella. Sen vuoksi ne kestävät vuosia pörröisinä ja kauniin värisinä, eikä niitä tarvitse huoltaa.

Sammal on luonnonmateriaali, jota ei tulisi kolhia kovin. Mikäli rapistumisia kuitenkin sattuu, ota yhteyttä niin paikataan kolhut.

Lue lisää aiheesta:

Sisustussammal – tuo metsän rauha sisätiloihin kustannustehokkaasti ja kestävästi

Minkälaisen tunnelman sinä haluaisit tilaasi luoda?

Viherkasvit ovat arjen käyttötaidetta. Ne ovat myös tärkeä osa hyvinvointia tukevia tilaratkaisuja. Ne tulevat kaikissa muodoissa ja monen kokoisena – ne leikittelevät, rauhoittavat, inspiroivat ja auttavat keskittymään. Kerro meille tyylisi ja tavoitteesi, ja me kerromme, mitkä kasvit niitä tukevat parhaiten.

Tilaa suunnittelukäynti