Vihersisustajan blogi

Raikkaita tarinoita ja viherinspiraatioita päiväsi iloksi

Viisi myyttiä vesiviljelystä

Voiko se olla aito kasvi? Ai eikö kasveja pidä hoitaa joka viikko? Muun muassa näitä ihmettelyjä kuulemme silloin tällöin. Jatka lukemista, sillä nyt murretaan myytit viherkasvien vesiviljelystä!

Vihersisustus kukoistamaan viherkasvihuollolla

Vihersisustus on investointi hyvinvointiin ja viihtyisyyteen. Kasvit vaativat yksilöllistä ja asiantuntevaa huolenpitoa, jotta vihersisustus säilyy näyttävänä ja kasvit voivat hyvin. Viherkasvien huoltopalvelun avulla pidät huolta investoinnistasi ja varmistat, että kasvit kukoistavat.

Viihtyisyys työ- ja asiakasympäristöissä

Vietämme vuosittain työn parissa aikaa noin 1600 tuntia. Siispä on syytä kiinnittää huomiota siihen, millaisissa ympäristöissä nämä tunnit vietämme. Hyvinvointia edistävä työympäristö tukee työntekoa, mahdollistaa voimavarojen keskittämisen ja tarjoaa mahdollisuuksia myös palautumiseen.

Kasviseinät julkisen tilan sisustussuunnittelussa

Kasviseinä toimii kuin taide – se kutsuu katsomaan, viipyilemään äärellä ja puhuttelee. Se toimii vahvana visuaalisena elementtinä, parantaa akustiikkaa ja ilmanlaatua sekä vähentää tunnetusti stressiä. Tästä artikkelista saat ideoita suunnitteluprojektiisi ja tietoa millaisiin tiloihin kasviseinät sopivat.

Trendaavat viherkasvit sisustuksessa

Juuri nyt Luwasalta kysytään kasveja, jotka kasvavat minne haluavat ja minkä värisinä haluavat. Tässä artikkelissa esittelemme tämän hetken suosikkikasvit vihersisustuksessa.

Silkkikasveilla luodaan mielikuvituksellisia tiloja

Silkkikasvien avulla voi elävöittää hämäriäkin huoneita ja luoda tilaan mieleenpainuvia vetonauloja. Tässä artikkelissa esittelemme silkkikasvien hyötyjä sekä asiakasprojekteja, joissa silkeillä on valloitettu tilankäyttäjien sydämiä.

Viherkasvit ja stressi – palaudu paremmin vihersisustuksen avulla

Stressin aiheuttamat sairaudet ruuhkauttavat työterveydenhuoltoa. Työpäivien keskelle voi kuitenkin luoda pieniä palautumisen hetkiä, joilla tasapainottaa kuormitusta. Tässä artikkelissa esittelemme tutkimustietoa siitä, miten viherkasvit vaikuttavat mieleen, ja kuinka vihersisustuksen avulla voi myös vähentää sairauspoissaoloja.

Saisiko olla raikkaita uutisia?

Virkeät ja vihreät uutiskirjeemme pakataan täyteen tietoa & taitoa, vinkkejä & virkistäviä ajatuksia vihersisustuksen maailmasta. Uutiskirje saapuu sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa, ja listalta voit poistua milloin haluat.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme.