Vihersisustajan blogi

Raikkaita tarinoita ja viherinspiraatioita päiväsi iloksi

Silkkikasveilla luodaan mielikuvituksellisia tiloja

Silkkikasvien avulla voi elävöittää hämäriäkin huoneita ja luoda tilaan mieleenpainuvia vetonauloja. Tässä artikkelissa esittelemme silkkikasvien hyötyjä sekä asiakasprojekteja, joissa silkeillä on valloitettu tilankäyttäjien sydämiä.

Viherkasvit ja stressi – palaudu paremmin vihersisustuksen avulla

Stressin aiheuttamat sairaudet ruuhkauttavat työterveydenhuoltoa. Työpäivien keskelle voi kuitenkin luoda pieniä palautumisen hetkiä, joilla tasapainottaa kuormitusta. Tässä artikkelissa esittelemme tutkimustietoa siitä, miten viherkasvit vaikuttavat mieleen, ja kuinka vihersisustuksen avulla voi myös vähentää sairauspoissaoloja.

Ruukkuvalinnat tukevat brändi-ilmettä

Viherkasveilla voi luoda tiloihin erilaisia tunnelmia. Brändi-ilmettä ja arvoja voi tuoda esiin myös ruukkuvalinnoilla. Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia ruukkuja. Joskin joudumme toteamaan, että kyseessä on vain pintaraapaisu – ruukkuvalikoimamme kun on laajempi kuin ihmismieli.

Monipuolinen vihersisustus rytmittää sairaalan avaraa aulatilaa

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän uuden sairaalan aulatiloihin luotiin runsas, viihtyisä ja allergiaystävällinen vihersisustus, jolla korostetaan tilassa olevaa taidetta. Avara ja valoisa tila loi upeat puitteet raikkaalle toteutukselle.

Viherseinä muokkautuu moneksi ja huomioi myös allergikot

Vesiviljellyllä viherseinällä tehdään julkisesta tilasta viihtyisä. Elävä tilanjakaja puolestaan toimii katseenvangitsijana pienemmissä tiloissa. Tässä artikkelissa voit tutustua viherseiniemme ominaisuuksiin. Kerromme myös, mitä pitää ottaa huomioon viherseinän suunnittelussa.

Sisustussammal – tuo metsän rauha sisätiloihin kustannustehokkaasti ja kestävästi

Sammal taipuu moneksi. Se on kaunis ja monikäyttöinen elävöittäjä myös tiloissa, joissa valo-olosuhteet ovat hankalat muunlaiselle vihersisustukselle. Tässä artikkelissa esittelemme suosikkituotteemme sisustussammaleen ja sen kaverin sisustusjäkälän, ja esimerkkejä, miten niiden avulla luodaan sielukkaita toimitiloja.

Saisiko olla raikkaita uutisia?

Virkeät ja vihreät uutiskirjeemme pakataan täyteen tietoa & taitoa, vinkkejä & virkistäviä ajatuksia vihersisustuksen maailmasta. Uutiskirje saapuu sähköpostiisi muutaman kerran vuodessa, ja listalta voit poistua milloin haluat.

Tutustu tietosuojakäytäntöömme.