Vihersisustajan blogi

Raikkaita tarinoita ja viherinspiraatioita päiväsi iloksi

Viisi myyttiä vesiviljelystä

Voiko se olla aito kasvi? Ai eikö kasveja pidä hoitaa joka viikko? Muun muassa näitä ihmettelyjä kuulemme silloin tällöin. Jatka lukemista, sillä nyt murretaan myytit viherkasvien vesiviljelystä!

Vihersisustus kukoistamaan viherkasvihuollolla

Vihersisustus on investointi hyvinvointiin ja viihtyisyyteen. Kasvit vaativat yksilöllistä ja asiantuntevaa huolenpitoa, jotta vihersisustus säilyy näyttävänä ja kasvit voivat hyvin. Viherkasvien huoltopalvelun avulla pidät huolta investoinnistasi ja varmistat, että kasvit kukoistavat.

Kasviseinät julkisen tilan sisustussuunnittelussa

Kasviseinä toimii kuin taide – se kutsuu katsomaan, viipyilemään äärellä ja puhuttelee. Se toimii vahvana visuaalisena elementtinä, parantaa akustiikkaa ja ilmanlaatua sekä vähentää tunnetusti stressiä. Tästä artikkelista saat ideoita suunnitteluprojektiisi ja tietoa millaisiin tiloihin kasviseinät sopivat.

Trendaavat viherkasvit sisustuksessa

Juuri nyt Luwasalta kysytään kasveja, jotka kasvavat minne haluavat ja minkä värisinä haluavat. Tässä artikkelissa esittelemme tämän hetken suosikkikasvit vihersisustuksessa.

Silkkikasveilla luodaan mielikuvituksellisia tiloja

Silkkikasvien avulla voi elävöittää hämäriäkin huoneita ja luoda tilaan mieleenpainuvia vetonauloja. Tässä artikkelissa esittelemme silkkikasvien hyötyjä sekä asiakasprojekteja, joissa silkeillä on valloitettu tilankäyttäjien sydämiä.

Rekry: etsitään viherkasvihuoltajaa Hyvinkäälle kesäksi

Hei sinä vihreää rakastava!  Tule meille työkaveriksi viherkasvihuoltoon? Etsimme työhön tarttuvaa, huolellista ja asiakaspalvelusta nauttivaa henkilöä. Työtehtäväsi sisältävät mm. viherkasvi-istutusten huoltoa asiakkaidemme tiloissa, viheristutusten tekemistä ja niiden toimituksia.

Ruukkuvalinnat tukevat brändi-ilmettä

Viherkasveilla voi luoda tiloihin erilaisia tunnelmia. Brändi-ilmettä ja arvoja voi tuoda esiin myös ruukkuvalinnoilla. Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia ruukkuja. Joskin joudumme toteamaan, että kyseessä on vain pintaraapaisu – ruukkuvalikoimamme kun on laajempi kuin ihmismieli.