Vihersisustajan blogi

Raikkaita tarinoita ja viherinspiraatioita päiväsi iloksi

Viihtyisyys työ- ja asiakasympäristöissä

Vietämme vuosittain työn parissa aikaa noin 1600 tuntia. Siispä on syytä kiinnittää huomiota siihen, millaisissa ympäristöissä nämä tunnit vietämme. Hyvinvointia edistävä työympäristö tukee työntekoa, mahdollistaa voimavarojen keskittämisen ja tarjoaa mahdollisuuksia myös palautumiseen.

Monipuolinen vihersisustus rytmittää sairaalan avaraa aulatilaa

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän uuden sairaalan aulatiloihin luotiin runsas, viihtyisä ja allergiaystävällinen vihersisustus, jolla korostetaan tilassa olevaa taidetta. Avara ja valoisa tila loi upeat puitteet raikkaalle toteutukselle.

Farougessa sykkii elämä – silkkikasvit iltaravintolan tunnelmanluojina

Farouge on Helsingissä sijaitseva libanonilainen ravintola, joka kutsuu heittäytymään mukaan elämän sykkeeseen. Kasarmitorin ravintolaan haettiin rehevyyttä ja runsautta vihersisustuksen avulla, jonka Luwasa toteutti yhteistyössä sisustussuunnittelija Lilli Laineen ja Anna Bernerin, sekä ravintoloitsija Viviane Daaboul-Kallion kanssa.

Bob the Robot muutti vanhaan Leipätehtaaseen

Bobilla oli edessään muutto uusiin toimitiloihin Vanhaan Leipätehtaaseen Helsingin Kalliossa ja pääsimme mukaan tekemään tiloista vihreän viihtyisiä ja näyttäviä.