Referenssit

VALO Hotel & Work

Kohde

VALO Hotel & Workin vastuullinen tilasuunnittelu & toiminta on herättänyt kansainvälistä kiinnostusta design-piireissä jo ensimmäisenä toimintavuotenaan. VALOssa tilojen käyttöaste on maksimoitu kaksoiskonseptoinnin avulla. Lue VALOn tarina täältä.

Haettu tyyli

Luonnonmukainen, kodikas

Toteutus

Tiloihin tuotiin pehmeälinjaisia ja rönsyileviä kasveja, kuten peikonlehtiä, kumipuita ja lyyraviikunoita, sekä nelimetrisiä Sarviketapani-puita.

Kasvien ryhmittely ja villi luonne tuo tilaan luonnollista yllätyksellisyyttä – koskaan ei tiedä, mikä mistäkin putkahtaa seuraavaksi kasvamaan. Myös Valopihan puut saavat kasvaa täyteen mittaansa rauhassa: niillä on seitsenkerroksinen tila täynnä luonnonvaloa kasvupaikkanaan.

Asiakkaan terveiset

”Vihersisustus tuli osaksi tilasuunnittelua jo alkuvaiheilla. VALOn arvomaailma rakentuu vahvasti vastuullisuuden ympärille, sekä ilmastonäkökulmasta että ihmisten hyvinvoinnin tukemisessa. Halusimme tehdä arvomme näkyviksi tuomalla luonnon sisälle, ja näin luoda tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla.

Luwasa valikoitui yhteistyökumppaniksemme suositusten, allergiaystävällisen valikoimansa ja Sarviketapanien saatavuuden vuoksi. Luwasalaiset saavat kiitosta helpostilähestyttävyydestään – läpi projektin yhteistyö oli todella palvelualtista, joustavaa ja uniikkiin ympäristöömme etsittiin juuri meille sopivat ratkaisut. Lopputuloksena Valopihalla kasvaa nyt puita ja rönsyilee kasveja, jotka sekä sulautuvat tilaan että tekevät siitä elävän.”

Minna Hurme, Head of Design, SSA Group
VALO Hotel & Work kotisivut