Referenssit

FAROUGE

Kohde

Farouge on Helsingin Kasarmitorilla sijaitseva libanonilainen ravintola. Farougessa sykkii elämä. Ravintolan jokainen yksityiskohta kehottaa heittäytymään hetkeen ja nauttimaan – niin ruoasta, juomasta, kohtaamisista, musiikista, tunnelmasta kuin elämästäkin. Lue Farougen tarina täältä.

Haettu tyyli

Libanonilainen elämän syke: runsas, vehreä, tunnelmallinen

Toteutus

Farouge on iltapainotteinen ravintola, joten valaistusolosuhteet ohjasivat vihersisustuksen silkkikasvi-linjalle alusta alkaen. Värikkään, kullankimalteisen ja katseenvangitsevia yksityiskohtia vilisevän sisustuksen osaksi tuotiin siis runsaita ja korkeita vuoripalmuja ja kentioita veikeine ruukkuineen.

Asiakkaan terveiset

”Kokemus on opettanut, että tilan luonne muuttuu kokonaan, kun vihersisusteet on tuotu paikoilleen. Kasveilla saadaan aikaan runsautta ja ne herättävät visuaalisen aistin: näyttävät asetelmat, viherseinät ja puut muodostuvat helposti tilan huomion keskipisteeksi, joista paikka lopulta muistetaan. Nykypäivän silkkikasvit ovat sen verran näyttäviä, että sama efekti voidaan synnyttää myös niiden avulla.

Vihersisustusprojektit Luwasan kanssa ovat aina olleet sujuvia. Viestintä pelaa, toiminta on nopeaa ja aikataulut pitävät. Olen kaikin puolin tyytyväinen yhteistyöhön, ja numero on tallessa aina, kun uusia projekteja aletaan suunnittelemaan.”

Lilli Laine, sisustussuunnittelija
@ Lilli Laine Interiors
Lilli Laine Interiorsin kotisivut