Reindeer moss, eli tuttavallisemmin ihanan pörröinen porojäkälä. Tiedät varmasti tämän jäkälälajin, erityisesti jos satut olemaan meidän tapaamme suomalaisen luonnon ystävä. Porojäkälään ei voi olla törmäämättä syksyisillä sieniretkillä ja keväisillä kallioilla. Mutta metsät tällä erää sikseen, nimittäin porojäkälä muuntuu taitavissa käsissämme sisustusjäkäläksi, joka on mainio vaihtoehto persoonallisen pörröiseen sisustuselementtiin.

Sisustusjäkälästämme voidaan rakennella esim. tilanjakajia, logoja tai piristää vaikka sammalseinän ilmettä. Luonnonläheiset värit tuovat metsän tunnun sisälle, mutta värikavalkadissa löytyy räväkämpäänkin lähtöön.

Miten olisi jäkäläinen logo?

Sisustusjäkälästä tehty logo on persoonallinen ratkaisu brändi-ilmeen tuunaamiseen. Jäkälästä saadaan näyttäviä, räätälöityjä kokonaisuuksia jokaiseen makuun. Materiaali on huoltovapaa – sisustusjäkälä säilyttää ilmeensä ilman hoitoa erittäin pitkään.

During the production, no reindeer were harmed

Monipuolista sisustusjäkälää luonnonjäkälästä saadaan käsittelemällä se ympäristöystävällisellä nesteellä. Käyttämämme sisustusjäkälä on 100 % eurooppalaista jäkälää, joka kerätään huolellisesti ja luontoa kunnioittaen käsityönä tarkoitukseen rajatuilta alueilta.