Referenssit

Smartly.io

Kohde

Smartly.io on Suomen kasvuyritysten kärkinimiä. Online-markkinoinnin automatisoinnin huippuammattilaisten toimitilat sijaitsevat Elielinaukiolla Helsingissä. Tutustu yhteistyöhömme täällä.

Haettu tyyli

Ympäristöystävällinen, allergiaystävällinen, muuten vain ystävällinen ja myös päräyttävä

Toteutus

Työntekijöitä ja vierailijoita tervehtii sisäänkäynnillä kaksi suurta viherseinää. Tiloihin tuotiin elävyyttä myös runsailla vesiviljelyistutuksilla – toimistolta löytyy siroissa ja ajattomissa Shima Garden ruukuissa monenlaisia keskikoon kasveja, kuten malakanvehkoja ja soikkoköynnösvehkoja.

Yhdessä kasvit ja ruukut luovat uniikin designin: ajattomat ruukut kertovat tarinaa tyylikkyydestä, joka yhdistyy rentouteen monimuotoisen kasvivalikoiman avulla.

Asiakkaan terveiset

”Olen aina ollut sitä mieltä, että viherkasvien kanssa more is more. Kasvit tuovat tilaan viihtyisyyttä, ja ne voivat myös johdattaa sykähdyttävän intuitiivisiin tilakokemuksiin, kuten sisäänkäyntimme viherseinät ovat osoittaneet tekevänsä. Oikeassa sijainnissa ja oikeassa yhteydessä koen, että viherseinän kaltaisilla taideteoksilla saa luotua paljon iloa ihmisten arkeen.

Jo vuosien ajan olen ollut tyytyväinen yhteistyöhömme Luwasan kanssa. Suunnitteluprosessissa olen luottanut täysin heidän alan asiantuntemukseensa, ja se on kannattanut. Yhteistyö on ollut miellyttävää, erittäin joustavaa ja molemmat osapuolet ovat saaneet olla osana prosessia omana itsenään. Arvomme kohtaavat myös ympäristöystävällisyyden ja tilankäyttäjien hyvinvoinnin lisäämisen teemoissa. Olemme yhdessä päässeet luomaan aikaa kestäviä ja muokkautuvia tiloja, joissa viihdytään – jopa niin paljon, että niistä myös jatkuvasti sometetaan.”

Susan Vättö, Facilities Lead, Smartly.io
Smartly.io:n kotisivut