Referenssit

Bob the Robot

Kohde

Bob the Robot on Helsingissä sijaitseva useasti palkittu luova toimisto, jonka uusi koti löytyi vuonna 2018 Kalliossa sijaitsevasta vanhasta leipätehtaasta. Tutustu uudistetun tehtaan tunnelmaan täällä.

Haettu tyyli

Kodinomainen, rohkeasti leikkisä, tilan historiaa kunnioittava

Toteutus

Sisustusarkkitehti Joanna Laajiston avulla vanhan tehtaan loftmaisesta tilasta muokattiin kodikas toimisto, jossa on säilytetty sopivia paloja industrial-henkeä.

Luwasa toimi vihersisustajana jo Bobin aikaisemmissa toimitiloissa. Uuden toimiston tyyli poikkesi kuitenkin vanhasta sen verran, että kasvit ja ruukut vaihdettiin muutossa. Uusiin tiloihin tuotiin runsaasti erilaisissa valo-olosuhteissa viihtyviä kasveja, kuten kaktuksia, sarviketapani-puita ja isoja lyyraviikunoita.

Asiakkaan terveiset

”Luwasa on ollut vihersisustajamme jo kauan. Ennen kuin päätimme ostaa kasvit omiksi, meillä oli leasing-sopimus, ja nyt yhteistyö jatkuu huoltosopimuksen merkeissä. Kaikista sopimusmuodoista on pelkkää hyvää sanottavaa. Yhteistyö on sujunut hienosti.

Toimistossamme kasvit sitovat kivasti yhteen erilaisia tilaelementtejä. Esimerkiksi korkeat puut häivyttävät osittain hallimaista tunnelmaa korkeissa huoneissa. Ja tilanjakajahyllyjen päältä alaspäin kasvavat istutukset tuovat hauskaa eläväisyyttä avotoimistoihin.

Arvostamme Luwasan tiimissä asiantuntijuutta. Huomasimme esimerkiksi vihersuunnittelun tarkkuuden vasta, kun aloimme itse siirtelemään kasveja paikasta toiseen – siinä meinasi kärähtää muutama palmu liiallisen paahteen vuoksi. Tilojemme vaihtelevat valo-olosuhteet on otettu hienosti huomioon niin, että kullekin kulmalle löytyy juuri siellä viihtyvä kasvi. Ja kasvihuoltajat käyvät pitämässä kukistamme huolta silloinkin, kun olemme lomalla.”

Jaana Majurinen – Bobin Emäntä
Bob the Robotin kotisivut