Rekrytoimme – etsimme Viherkasvihuollon vastuuhenkilöä sekä viherkasvihuoltajaa vahvistamaan tiimiämme!

 

Etsimme työhön tarttuvaa, organisointikykyistä, huolellista ja asiakaspalvelusta nauttivaa henkilöä.

Työssäsi huollat viheristutuksia asiakkaidemme tiloissa ja toimit viherkasvihuollon vastuuhenkilönä. Vastuullasi on lisäksi viherkasvihuoltajien päivittäisen työn organisointi, huollon asiakaskyselyihin vastaaminen ja niihin liittyvien toimenpiteiden organisointi ja toteutus. Lisäksi vastaat tietyistä hallillamme tehtävien käytännön töiden organisoinnista. Tehtävässä raportoit myyntipäälliköllemme.

Ehdottomia edellytyksiä tehtävään ovat halu tehdä liikkuvaa, itsenäistä työtä, vahvat organisointi- ja suunnittelutaidot sekä halu asiakaskontakteihin ja erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen. Puutarha-alan peruskoulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä auttavat sinua menestymään työssä.

Sijaitsemme Hyvinkäällä ja asiakkaamme sijaitsevat pääsääntöisesti Uudenmaan alueella, painottuen pääkaupunkiseudulle. Työ edellyttääkin kykyä ja halua ajaa pakettiautoa Helsingin keskustassa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden. Työyhteisömme on tiivis ja kehittymishaluinen, kollegasi meillä ovat ammattitaitoisia ja toimeen tarttuvia.

Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus vähintään 5/2018 saakka.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen [email protected] viimeistään 23.12.2016. Toimi nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Haemme lisäksi viherkasvihuoltajaa vähintään 1,5 vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian: laita hakemus osoitteeseen [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa Kati Nieminen p. 044 5668567

shutterstock_15430273