Vihersisustaminen julkisissa tiloissa

Vihersisustus Luwasa osallistuu jälleen 6. – 7.9 projektisisustamisen ID Helsinki -tapahtumaan, jossa tänä vuonna teemana ovat julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Tule katsomaan miten vihersisustaminen voi toimia ammattilaisen apuna julkisten tilojen luomisessa.

Viherkasvit tilanjakajina

Vihersisustamisesta löytyy vastaus moniin sisustamisen haasteisiin – viherkasvit eivät nimittäin ole pelkkä silmänilo, vaan niitä voidaan hyödyntää myös tilaratkaisuissa. Viherkasveja  ja erilaisia viherseiniä ja viherelementtejä voidaan käyttää esimerkiksi tilanjakajina julkisissa tiloissa, parantaen samalla akustiikkaa.

viherseina

Viherseinät ovat olleet erittäin suosittuja jo pitkään, eikä ihme. Vertikaalinen vihersisustus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia julkisten tilojen visuaalisen ilmeen ja muunneltavuuden suhteen. Viherseinien lisäksi kaksipuoliset kasvisermit ovat yleistyneet ja ne ovatkin tyylikkäitä ja näyttäviä tilanjakajia tiloissa, jonne viherseinää ei ole mahdollista toteuttaa. Valikoimaamme kuuluvat myös Live Picture kasvitaulut ja -seinät, joilla voidaan näppärästi elävöittää tilaa kuin tilaa.

Tervetuloa tutustumaan funktionaalisen vihersisustuksen trendeihin ja tuotteisiimme osastollemme ID Helsinki -tapahtumaan Telakalle! http://www.idhelsinki.fi/