Vesiviljelty viherseinä on oikea silmänilo!

Viherseinät tuovat ilmettä, iloa, vihreyttä ja ilmankosteutta. Erilaisia mahdollisuuksia on paljon ja me autamme sinua aina parhaan vaihtoehdon löytymisessä jokaiseen tilaan ja tarpeeseen.

Tiesitkö, että visuaalisuuden lisäksi vesiviljelty viherseinämme on rakenteeltaan yksinkertainen modulijärjestelmä? Tämä tarkoittaa ketteryyttä seinän koon, muodon ja kasvien valinnassa ja vaihdossa. Seinämme moduleita voidaan kiinnittää sekä vierekkäin että päällekkäin ja myös kulmien yli. Siitä saa näin juuri haluamansa kokonaisuuden.

Viherseinämme on poikkeuksellisen puhdas ja sopii kaikille – kyllä, myös allergikoille

Viherseinämme ovat 100 % vesiviljelyseiniä, joissa kasvit kasvavat kukin omassa ruukussaan. Viidenkymmenen vuoden kokemuksemme multavapaista viherkasveista tuo puhtaan ja raikkaan, vesiviljelymetodilla toteutetun viherseinämme kaikkien ulottuville. Viherseinämme sopivat ihan kaikille vihreän rakastajille, myös allergikoille 🌱

Vesiviljelty viherseinä ei vaadi vesitankkia, viemäröintejä tai vesipumppuja

Viherseinämme ei vaadi vesitankkia tai vesipumppuja, eikä varsinkaan viemäröintiä. Näin ollen se on yksinkertainen, käyttövarma ja turvallinen. Kannattaa kokeilla – suunnitellaan yhdessä upea ja persoonallinen viherseinä tiloihisi!