Peikonlehti on pop – nyt saatavilla myös pikkusisko Monkey mask köynnösvehka.

Sisustusblogit ja Instagram ovat viime vuosina täyttyneet ah, niin trendikkäästä peikonlehdestä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja monsteranakin tunnettu kasvi on jo niin suosittu, että tästä suurehkosta kasvista on kehitetty erilaisia versioita. Saammeko esitellä peikonlehti-uutuuden, joka löytyy nyt myös Vihersisustus Luwasan valikoimasta: iki-ihana Monkey mask köynnösvehka.

Köynnösvehka viherkasvi
Monkey Mask köynnösvehka -viherkasvi

Tämä upea peikonlehden pikkusisko sopii niin kotiin kuin toimistoonkin vaikkapa hyllynreunalle tai upeaksi amppeliksi. Lehdet ovat lähes kopio isosiskolta, mutta niillä on hieman kapeampi ja soikeampi muoto. Tämä kasvi viihtyy niin varjossa kuin valossakin, mutta suoraa auringonpaistetta tulisi välttää.

Peikonlehti on erittäin suosittu viherkasvi julkisten tilojen suunnittelussa, mutta usein se ei sovi kaikkiin tiloihin suuruutensa vuoksi – ei hätää, tällöin pikkusisko Monkey mask köynnösvehka on oiva vaihtoehto tilaasi.

Kysy tarjousta myynniltämme näistä upeista ja siroista köynnösvehkoista. Psst, tämä upouusi viherkasvi on niin suosittu, että niitä on toistaiseksi saatavilla rajoitetusti.