Mullattomia viherkasveja jo 50-vuotta LUWASA-menetelmällä

 

Tänä vuonna olemme onnekkaita voidessamme juhlia ainutlaatuisen vesiviljelymenetelmämme Suomeen tulon 50-vuotisjuhlia! Toimme LUWASA-menetelmämme – ainoan Suomessa käytetyn puhtaan  vesiviljelymenetelmän – tänne pohjoiseen jo vuonna 1969 tuottamaan allergiahuoletonta iloa ja hyvää oloa asiakkaillemme.

Viidessäkymmenessä vuodessa olemme kasvaneet vesiviljelymenetelmällä toteutettujen viherkokonaisuuksien markkinajohtajaksi Suomessa ja työskentelemme tässä hienossa perheyrityksessämme vauhdilla, jotta voimme vastata asiakkaidemme toiveisiin, ja auttaaksemme levittämään vihersisustuksen hyötyjä ja positiivisia vaikutuksia.

Tavoitteenamme on, että Suomen jokaisessa julkisessa tilassa, toimistossa, oppilaitoksessa, virastossa, myymälässä ja kauppakeskuksessa on iloa ja valoa, vihreää ja viihtyisää.

LUWASA-menetelmä 50-vuotta!
LUWASA-menetelmä 50-vuotta!

Olemme kiitollisia siitä, että olemme vuosien varrella saaneet toteuttaa viherkokonaisuuksia, jotka viestivät toiminta-ajatuksemme ydintä: asiakkaamme näköisiä, hyvää oloa ja iloista mieltä levittäviä allergiaystävällisiä vihersisustuksia. Samalla katsomme iloisina ja odottaen tulevaisuuteen – siellä siintävät lukemattomat mielenkiintoiset vihersisustusprojektit, -yhteistyöt ja kehitysideat.

Seuraa juhlavuotemme tapahtumia uutiskirjeidemme, nettisivujemme ja Instagram-tilimme kautta – takaamme, että inspiroidut!

PS. Jos allergiaystävällinen LUWASA-menetelmä ei ole tuttu, kurkkaa siitä lisää täältä.