Mainostoimisto Bob the Robot

SISUSTA VÄREILLÄ

Mainostoimisto Bob The Robot Helsingin Kaartinkaupungissa kaipasi vihersisustusta ja viherkasveja toimitiloissa toteutetun remontin jäljiltä. Bob the Roboteilla oli toiveena saada yrityksen oma visuaalinen ilme osaksi vihersisustusta, joten tiimimme riensi apuun.

Bob the Robot
Bob the Robot

BOB THE ROBOT BRÄNDIVÄRIT KÄYTTÖÖN

Mainostoimisto Bob the Robotin brändi-ilmeessä vuorottelevat herkulliset pastellisävyt turkoosista pinkkiin, mutta värikartasta löytyy myös tummemman puhuvia tehostevärejä, kuten tummansinistä. Asiakkaamme toiveena olikin, että tilaan toteutettavassa vihersisustuksessa tämä väriskaala otettaisiin huomioon.

Projekti alkoi vierailulla asiakkaamme toimitiloihin, jossa kartoitimme yhdessä toiveita ja näkemystä viherkasveihin, ruukkuihin ja viherkasvien sijoituspaikkoihin. Maksuttoman suunnittelukäynnin pohjalta teimme ehdotuksen tilaan visuaalisesti sopivista ja toimiston valo-olosuhteissa mahdollisimman hyvin kukoistavista viherkasveista.

Bob the Robot
Bob the Robot

Vihersisustussuunnitelmamme sisälsi myös brändivärit huomioivan ehdotuksen: viherkasvien ruukut maalattiin Bob the Robotin brändiväreillä heiltä saatujen värikoodien mukaan. Lopputulos viimeisteltiin sisustuksessa trendikkäästi messinkisin yksityiskohdin ja lopputulos on mitä raikkain!

Bob the Robot
Bob the Robot

LUWASA-menetelmä eli vesiviljelykasvualusta ja erinomaiset LUWASA-ravinteet ja kokeneet huoltajamme ovat pitäneet viherkasvit kukoistavina ja terveinä, varmistaen vihersisustuksen puhtaasti positiivisen vaikutuksen toimiston ilmapiiriin ja työntekijöiden viihtyisyyteen <3

Tutustu asiakkaaseemme täällä: http://www.bobtherobot.fi/