Luonnonläheistä, graafista ja yhteisöllistä – Markkinointi-instituutti / Rastor Oy:n uudet toimitilat

Markkinointi-instituutti / Rastor Oy muutti loppuvuodesta uusiin toimitiloihin Espoon Tapiolaan. Monitoimitilojen haluttiin olevan yhteisölliset ja luonnonläheiset – ja näin ollen tietysti erityisesti viherkasveja toivottiin runsaasti.

Rastor Oy

Suunnittelutiimimme työn taustana oli tämä yhteistyökumppanimme, tilojen sisustussuunnittelijan, Sisustusarkkitehdit Sistem Oy:n ja asiakkaan selvä yhteinen visio – onneksemme siihen sisältyi viherkasvien lisäksi paljon värejä, sillä niiden yhdistämisestä pidämme erityisesti. Tilaan valikoitiin lehteviä kasveja luomaan luonnonläheistä, vehreää tunnelmaa, ja niitä sijoitettiin perinteisempien lattia-istutuksien lisäksi esim. pöytien sisälle.

Rastor Oy
Markkinointi-instituutti / Rastor Oy

Graafiseksi, näyttäväksi ja runsaaksi, mutta silti ilmaviksi ja kepeiksi elementeiksi toteutettiin seinille asennetut, sisustuksen värimaailmaan erityisesti sävytetyt kasvilaatikot. Niiden asentaminen oli millintarkkaa hommaa, mutta lopputulos oli kaikkien mielestä ehdottomasti vaivan arvoista.

Rastor Oy

Monitilatoimisto haluttiin myös lohkoa äänimaailmaltaan ja tunnelmaltaan erilaisiin vyöhykkeisiin. Tätä tavoitetta tukemaan valittiin tiloihin myös tummanvihreitä ritiläaltaita köynnöksineen, jotka ajan myötä kasvavat ihanan tiheäksi ja vähän viidakkomaiseksikin kasvirunsaudeksi. Instatilimme puolella seuraamme kasvun etenemistä vähitellen, pysy mukana @vihersisustusfi

Lisää kuvia toteutetusta kohteesta löydät täältä