Näyttävä Hotel Clarion – vihersisustus vailla vertaa

Helsingin Jätkäsaareen rakennettuun Clarion Hotelliin kaivattiin nopealla aikataululla suuria ja näyttäviä viherkasveja viimeistelemään hotellin ilme. Avajaiset olivat lähestymässä, pormestari ja toimittajajoukko jo saapumassa avajaisiin, joten riensimme pikaisesti apuun.

Asiakkaamme toiveena oli saada tiloihin jotakin näyttävää ja kukoistavaa, mikä oli suunnittelijoillemme unelmatoimeksianto. Tilaan valittiinkin näyttäviä lyyraviikunoita, jotka viimeisteltiin sisustukseen sopivilla ruukuilla.

Clarion hotelli
Clarion hotelli

Ketterä ja nopea vihersisustuksen toimitus

Toimituspäivänä puhalsi kova ja kylmä merituuli, ja Helsingin pormestari sekä Helsingin Sanomien toimittajat olivat tulossa tutustumaan uuteen hotelliin näillä näppäimillä. Viherkasvikuorma piti saada siis vauhdilla pois vieraiden näkyvistä. Purimme ison kuorman lähes juosten saadaksemme rekan siirrettyä ajoissa pois paikalta sekä kasvit lämpimään tammikuun pakkasessa. Muutamassa tunnissa valtavat istutukset olivat kuitenkin paikoillaan ja tilat yhtä siisteinä kuin paikalle tullessamme. Voilá – avajaiset voisivat alkaa!

Clarion hotelli
Clarion hotelli

Toimitimme kasveja ympäri hotellia, mutta erityisen ihastuneita olimme ravintolatilaan, johon suuret limoviikunat toivat viimeisen, vehreän silauksen rikkoen ravintolan muuten suoria linjoja.

Clarion hotelli
Clarion hotelli

Kannattaa käydä tutustumassa Clarionin hotellikokonaisuuteen, sen upeaan ja inspiroivaan vihersisustukseen, sekä hulppeaan Sky baariin: https://www.nordicchoicehotels.fi/clarion/clarion-hotel-helsinki/tilat/sky-room/

Hotel Clarionin kaikki referenssikuvat löydät täältä: http://vihersisustus.fi/referenssit/