Minimalistinen Helen Sähköverkko

 

Helen Sähköverkko etsi toimistolleen pientä piristystä ID-Helsinki projektisisustamisen ammattilaistapahtumasta, jossa Helenin edustajat ihastuivat osastomme Live Picture -kasvitauluihin. Yhteinen sävel löytyi nopeasti ja pääsimme ideoimaan vihersisustusta kokonaisvaltaisesti.

Helen sähköverkko
Helen Sähköverkko

Pääväristä inspiraatiota

Kasvitaulujen lisäksi Helenillä kaivattiin muutakin vihersisustusta, joka tukisi modernia toimistotilaa ja näyttäisi Helenin brändiltä. Toiveena oli yksinkertainen ja rönsyilemätön tyyli, joka sopisi toimiston pääväriin valkoiseen. Maksuton suunnittelukäyntimme asiakkaan toimitiloihin sujui sutjakasti ja löysimme nopeasti yhteiset suuntaviivat vihersisustuksen suunnitelmalle.

Helen Sähköverkko
Helen Sähköverkko

Helen Sähköverkon tiloihin toteutettiinkin upea, minimalistinen vihersisustus, jossa ruukkujen ja kasvien muodoksi valittiin mahdollisimman yksinkertainen, mutta klassisen tyylikäs linja, sopien toimiston muuhun sisustukseen.

Myös kasvitaulut, joihin asiakkaamme ihastui ensimmäisella kerralla, löysivät paikkansa tässä modernissa ja rauhallisessa, mutta silti viihtyisässä työympäristössä.

Kysy lisää maksuttomasta suunnittelukäynnistämme >>