HabitarePro 2018 lähestyy!

Tule tapaamaan meitä syksyn hienoimpaan muotoilun, arkkitehtuurin ja tilasuunnittelun ammattilaisille ja ystävillä suunnattuun tapahtumaan Habitare Pro:n Helsingin Messkeskukseen 12.-14.9.2018. Osastomme suunnittelutyö on ollut koko kesän kovassa vauhdissa ja nyt on vielä loppusilauksen aika – sitten olemme valmiita esittelemään vihersisustuksen tuulia ja ihanuuksia kävijöille.

Mukana tulee olemaan ainakin sammalta, kaktusta, 2019 väritrendejä ja tietysti upeaa syvänvihreää kaikissa muodoissaan. Tässä sneak-peak -kuvia odotusjännityksen lieventämiseksi:

Luvassa on upeita näytteilleasettajia, mielenkiintoisia luentoja mm. sisustusarkkitehtuurin merkityksestä yritysten identiteetin luomisessa ja viestinnässä, pyrkimyksestä päästä lähemmäksi luontoa myös nykypäivän arkkitehtuurissa sekä valon merkityksestä tilasuunnittelussa ja kommunikoinnissa. Näiden lisäksi odotamme kaikkein eniten etenkin ihmisten välisiä kohtaamisia ja keskusteluja.

Habitare Pro tapahtumana tarjoaa aisteja kutkuttelevan tilakokemuksen ja järjestetään samanaikaisesti Habitaren kanssa Messukeskuksessa Helsingissä 12.–14.9.2018. Ammattilaiset pääsevät maksutta sisään rekisteröitymällä tapahtumaan kävijäksi.

Tule moikkaamaan meitä osastollemme 4c20!

Lisää tietoa tapahtumasta ja näytteilleasettajista löydät tapahtuman sivuilta.

Toivottavasti näemme syyskuussa!