Bob the Robot muutti vanhaan Leipätehtaaseen

 

Pääsimme suunnittelemaan mainostoimisto Bob the Robotin vihersisustuksen toimiston brändiin istuvaksi aikaisemman tilauudistuksen yhteydessä vuonna 2016 Helsingin Kasarmitorilla, ja huoltotiimimme on siitä lähtien huolehtinut yrityksen kasvien hyvinvoinnista ja näyttävyydestä. Bob the Robotilla oli tänä keväänä edessään muutto uusiin toimitiloihin vanhaan Leipätehtaaseen Helsingin Kalliossa ja olimme erittäin iloisia siitä, että pääsimme jälleen mukaan tekemään tiloista viihtyisiä ja näyttäviä.

Vihersisustus Bob the Robot
Vihersisustus Bob the Robot
Vihersisustus Bob the Robot
Vihersisustus Bob the Robot

Vanha Leipätehdas kävi läpi mittavan muodonmuutoksen, jonka laati äskettäin vuoden sisustusarkkitehdiksi valittu Studio Joanna Laajisto ja vihersisustusta mietittiin ja työstettiin yhdessä asiakkaan, Joannan ja meidän kesken. Upeaan loftmaiseen tilaan vihreäksi valikoitui näyttäviä lattiaistutuksia ja monimetrisiä puita, sekä tilanjakajien ja hyllyjen päällä rouheissa terrakottaruukuissa viihtyviä kasveja. Toimitilojen valaistusolosuhteet aiheuttivat hieman mietintää kasvivalintojen suhteen, mutta yhdessä saimme koottua kokonaisuuden, jossa suunnitelmat, asiakkaan toiveet ja kasvien hyvinvointi kohtaavat ihanalla tavalla.

Vihersisustus Bob the Robot
Vihersisustus Bob the Robot

Erityisen ihastuneita olemme toimitilan värimaailmaan, jossa voimakkaat ja rauhoittavat sävyt sekä tekstuurit vaihtelevat erittäin onnistuneesti ja Leipätehtaan industrial-henkeä on säilytetty juuri sopivalla tavalla. Onnea siis Bob the Robotit aivan mahtavan upeasta, viimeistellystä ja viihtyisästä toimitilasta, ja kiitos siitä, että saimme olla mukana projektissa!

Kurkkaa kohteen kaikki kuvat täältä.