Allergiystävälliset viherkasvit – mikä on LUWASA-menetelmä?

 

Monet ihmettelevät usein, mitä ovat allergiaystävälliset viherkasvit ja mistä yrityksemme nimi LUWASA tulee. LUWASA tarkoittaa itse kehittämäämme menetelmää, joka perustuu kasville kolmeen, elintärkeään elementtiin: ilmaan (LUFT), veteen (WASSER) ja hiekkaan (SAND).

LUWASA-menetelmä on allergiaystävällinen vesiviljely-menetelmä, sillä siinä kasvit kasvavat mullan sijaan kevytsorassa. Kevytsora imee vettä ja kosteutta, ja vapauttaa sitä vaiheittain viherkasville. Tämä mahdollistaa siis myös pidemmän hoitovälin viherkasveillemme ja niitä tarvitseekin kastella ja huoltaa vain neljän viikon välein. Huoletonta vai mitä?

Miksi viherkasvimme ovat allergiaystävällisiä?

Perinteiset multakasvit on persoja keräämään pieneliöitä kastellulle ja kostealle pinnalle. Nämä pieneliöt ja mikrobit voivat olla sisäilmassa hankalia erityisesti herkille ihmisille, jotka toimistossa ovat muutenkin usein pölyn ja paperipölyn ympäröiminä. LUWASA-menetelmän kasvit sitovat pieneliöt ja mikrobit lekasoraan, jolloin kasvualusta ei kerää pinnalle mitään haitallista vapauttaen sitä sisäilmaan.

LUWASA-menetelmän etuja ovat 1. allergiaystävällisyys 2. pitkä huoltoväli ja 3. helppohoitoisuus.

Clarion hotelli
Viherkasvit, Clarion hotelli

Kokeile rohkeasti kasvejamme toimitiloissasi ja nauti vehreästä ympäristöstä ja puhtaasta sisäilmasta ilman huolia!