Muutto edessä? Älä unohda viherkasveja

 

Muutto uusiin toimitiloihin edessä tai vanhojen tilojen facelift? Älä unohda viimeistellä kokonaisuutta vihreällä.

Vihersisustus on monessa yrityksessä viimeisin asia, joka muistetaan uusiin toimitiloihin muutettaessa: “pitäisikö hakea muutama viherkasvi lisäämään viihtyisyyttä?” tai “lähettäkää toimistoharjoittelija hakemaan pari viherkasvia, joita siivooja voi kastella”.

Vihersisustamista kannattaa miettiä jo uudistusprojektin alussa, jotta ammattitaitoinen suunnittelijajoukkomme pystyy tarjoamaan parhaat ideat ja toteutukset projektiisi, budjetin ja aikataulun huomioiden.

Helen sähköverkko
Helen sähköverkko

Viimeistellyn ja vehreän toteutuksen takana on vankkaa ammattitaitoa ja osaamista, joka on vaikuttanut juuri kyseisen vihersisustuksen ja viherkasvin valitsemiseen toimitilaan. Pyrimme suunnittelemaan vihersisustuksen aina osana tilaa, sisustusta ja muuta ympäristöä huomioiden valon ja varjon luomat rajoitteet kasveille. Ammattimaiset vihersisustajat tietävät, minkälainen kasvi tai viherseinä menestyy missäkin tilassa ja olosuhteissa, joten harjoittelijan hakema kasvi saattaa tulla yllättävän kalliiksi sen kuihtuessa pois väärässä paikassa.

Viherkasvit ovat investointi yrityksesi hyvinvointiin, ja arvokkaiden viherkasvien väärä hoito ja huolto saattaa tulla harmittavan kalliiksi. Jokainen viherkasvi on yksilö ja vaatii erilaista huolenpitoa, jonka vain ammattimainen viherkasvihuoltaja voi taata. Anna meidän pitää huolta viherkasveistasi ja voit itse keskittyä vihreästä nauttimiseen!

Muista hyödyntää maksutonta suunnittelukäyntiämme ja ammattilaisiamme uudistusprojektissasi.